Наслов:

ПОЛЕКА, НО НЕСИГУРНО


Објавено на: 27.01.1985
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13655 | Страна: 8


Клучни зборови:
Јануари Концерт осврт Велибор Педевски 1985

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат