Наслов:

СКЕПСА БЕЗ ПРИЧИНА


Издадено на: 22.05.1979
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4942 | Страна: 13

Програма:
Опера „Дон Карлос“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти од операта во Осло: Мирјана Данчуо, Веса Хансен, Кнут Скрам, Алмар Хеген, Одбјори Тенфјорд; диригент: Зденко Пехарда

Клучни зборови:
1979 Алмар Хеген Веса Хансен Владо Чучков Дон Карлос Зденко Пехарда Кнут Скрам Мајски оперски вечери Мирјана Данчуо Одбјори Тенфјорд Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат