Наслов:

ЧУДЕСЕН СТАРТ


Објавено на: 21.12.1974
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3582 | Страна: 10

Програма:
Опера „Љубовен напиток“ од Гаетано Доницети
Учесници:
Бранка Тодевска

Клучни зборови:
Владо Чучков Гаетано Доницети 1974 Љубовен напиток

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат