Наслов:

ПРЕМИЕРА НА БЕЛГРАДСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ 74


Издадено на: 06.12.1974
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10012 | Страна: 11


Клучни зборови:
1974 Белградски џез фестивал 74 Костадин Костадиновски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат