Наслов:

ВКУСНО И ОДМЕРЕНО


Издадено на: 22.11.1974
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 10000 | Страна: 11

Програма:
Пролетна соната оп. 24 бр. 5 од Лудвиг ван Бетовен, Соната во A-dur од Цезар Франк, Чакона за соло виолина од Јохан Себастијан Б
Учесници:
Јован Кулунџија - виолина; Нада Кулунџија - пијано

Клучни зборови:
1974 Јован Кулунџија Јохан Себастијан Бах Лудвиг ван Бетовен Нада Кулунџија Пролетна соната оп. 24 бр. 5 Соната во А дур Сотир Голабовски Цезар Франк Чакона за соло виолина

Оригинален извадок: