Наслов:

УБАВИ УМЕТНИЧКИ ДОСТРЕЛИ И ПОСТОЈАН РАСТЕЖ


Издадено на: 10.11.1974
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9988 | Страна: 13


Клучни зборови:
1974 Македонска филхармонија Сотир Голабовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат