Наслов:

НА ОЧЕКУВАНОТО НИВО


Издадено на: 01.11.1974
Автор: Јелица Тодорчевска
Периодика: Нова Македонија
Број: 9979 | Страна: 9

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти: Жоржета Попа, Шиме Луцин,Драган Шојлев, Велизар Максимо, Евдокија Доброхотова, Јордан Тодоровски, Станко Липша; диригент: Миодраг Јаневски

Клучни зборови:
1974 Велизар Максимо Драган Шојлев Евдокија Доброхотова Жоржета Попа Јелица Тодорчевска Јордан Тодоровски Миодраг Јаневски Станко Липша Травијата Џузепе Верди Шиме Луцин

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат