Наслов:

ОСНОВНИ ИСПОЛНУВАЧКИ НЕДОРЕЧЕНОСТИ


Издадено на: 31.10.1974
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3540 | Страна: 4

Програма:
Дела од Бокерини, Бах, Телеман и др.
Учесници:
Квинтет на МНТ

Клучни зборови:
1974 Бах Бокерини Владо Чучков Квинтет на МНТ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат