Наслов:

НЕИЗЕДНАЧЕНОСТ ВО ИЗВЕДБАТА


Издадено на: 19.10.1974
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9966 | Страна: 10

Програма:
Суита бр. 4 од Јохан Себастијан Бах, Соната во A-dur од Цезар Франк, Соната во a-moll од Франц Шуберт
Учесници:
Валтер Дешпаљ - виолончело, Хрватска; Стјепан Радиќ - пијано, Хрватска

Клучни зборови:
1974 Валтер Дешпаљ Јохан Себастијан Бах Соната во a-moll Соната во А дур Сотир Голабовски Стјепан Радиќ Суита бр. 4 Франц Шуберт Цезар Франк

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат