Наслов:

ТАЛЕНТИРАНИ РЕПРОДУКТИВЦИ


Издадено на: 12.10.1974
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3524 | Страна: 13

Програма:
Дела од Бетовен, Брамс, Чајковски. Соната бр. 2 од Прокофјев и др.
Учесници:
Љупка Хаџигеоргиева - пијано; Благоја Димчевски - виолина

Клучни зборови:
1974 Бетовен Благоја Димчевски Брамс Владо Чучков Љупка Хаџигеоргиева Соната бр. 2 Чајковски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат