Наслов:

ЕКСПЛОЗИЈА СО ЛЕС ХЕМФРИС


Издадено на: 26.09.1974
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Вечер
Број: 3510 | Страна: 9


Клучни зборови:
1974 Ѓоко Георгиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат