Наслов:

НА НИВО НА ДОМАШНО ХОБИ


Издадено на: 17.09.1974
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3502 | Страна: 7

Учесници:
Веста Каваја

Клучни зборови:
1974 Веста Каваја Владо Чучков

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат