Наслов:

НЕКОНВЕНЦИОНАЛНО И СОДРЖАЈНО


Издадено на: 20.08.1974
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9906 | Страна: 8

Програма:
Две суити за соло виолончело од Јохан Себастијан Бах, Соната „Арпеџионе“ од Франц Шуберт, Соната во D-dur од Локатели
Учесници:
Андре Навара - виолончело; Андреа Прегер - пијано

Клучни зборови:
1974 Андре Навара Андреа Прегер Две суити за соло виолончело Јохан Себастијан Бах Локатели Охридско лето Соната Арпеџионе Соната во D-dur Сотир Голабовски Франц Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат