Наслов:

СПОКОЈНО И ДОСТОИНСТВЕНО


Издадено на: 24.07.1974
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9879 | Страна: 8

Програма:
Трио бр. 1 во E-dur од Јозеф Хајдн, „Експресии“ од Лебич, Трио „Думку“ оп. 90 од Антонин Дворжак
Учесници:
Трио „Лоренц“, Словенија

Клучни зборови:
1974 Антонин Дворжак Димитрије Бужаровски Експресии Јозеф Хајдн Лебич Трио бр. 1 во E-dur Трио Думку оп. 90 Трио Лоренц

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат