Наслов:

ЗНАЧАЈНА И БОГАТА МУЗИЧКА ДЕЈНОСТ


Издадено на: 30.06.1974
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9855 | Страна: 13


Клучни зборови:
1974 Друштво на композитори на Македонија македонска музика Сотир Голабовски Трајко Прокопиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат