Наслов:

ЕЛЕМЕНТИТЕ НА ФОЛКЛОРОТ ВО МУЗИЧКОТО ТВОРЕШТВО


Издадено на: 28.06.1974
Автор: /
Периодика: Нова Македонија
Број: 9853 | Страна: 8


Клучни зборови:
1974 интервју музички фолклор Трајко Прокопиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат