Наслов:

КОНЦЕРТНАТА СЕЗОНА ШТО ИЗМИНА


Издадено на: 09.06.1974
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9834 | Страна: 12


Клучни зборови:
1974 Димитрије Бужаровски Камерен ансамбл на РТС концертна сезона Македонска филхармонија Света Софија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат