Наслов:

НЕПОВРАТЕНА ПЕЈАЧКА ФОРМА


Издадено на: 23.05.1974
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3402 | Страна: 6

Програма:
Вокалниот циклус „Die Kranze“ од Брамс, циклусот „Widmung“ од Шуман и дела од Карисими, Матеис, Роси, Скарлати, Мелани, Чести и Сари.
Учесници:
Анастасија Димитрова - сопран; Лилјана Иванова - пијано

Клучни зборови:
1974 Die Kranze Widmung Анастасија Димитрова Брамс Владо Чучков Карисими Лилјана Иванова Матеис Мелани Роси Скарлати Чести Шуман

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат