Наслов:

ПОД СВОИТЕ МОЖНОСТИ


Издадено на: 19.05.1974
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9812 | Страна: 12

Програма:
Дела од Џакомо Карисими, Никола Матеис, Луиџи Роси, Алесандро Скарлати, Јакопо Мелани, Меркантонио Чести, Доменико Сари, Роберт Шуман и Јоханес Брамс.
Учесници:
Анастасија Димитрова - сопран; Лилјана Иванова - пијано

Клучни зборови:
1974 Алесандро Скарлати Анастасија Димитрова Доменико Сари Јакопо Мелани Јоханес Брамс Лилјана Иванова Луиџи Роси Меркантонио Чести Никола Матеис Роберт Шуман Сотир Голабовски Џакомо Карисими

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат