Наслов:

МУЗИЧКАТА КРИТИКА И ПУБЛИЦИСТИКА КАЈ НАС. МУЗИЧКАТА КРИТИКА НЕ Е ВО ОФАНЗИВЕН ОДНОС КОН СВЕТОТ


Издадено на: 14.04.1974
Автор: Тома Прошев
Периодика: Нова Македонија
Број: 9779 | Страна: 13


Клучни зборови:
1974 музичка критика Тома Прошев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат