Наслов:

ОДНЕГУВАНО ЧУВСТВО ЗА ТИМСКА РАБОТА


Издадено на: 24.03.1974
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9758 | Страна: 13

Програма:
„Скици“ од Ж. Бах и дела од Антон Рајха, Жак Ибер, Дариус Мијо, Пол Валџин.
Учесници:
Дувачки квинтет „Камерата“, САД

Клучни зборови:
1974 Антон Рајха Бах Дариус Мијо дувачки квинтет Жак Ибер Камерата Пол Валџин Скици Сотир Голабовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат