Наслов:

ВИСОК УМЕТНИЧКИ ДОСТРЕЛ


Објавено на: 22.03.1974
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3351 | Страна: 9

Програма:
Дела од Антон Рика, Жак Ибер, Пол Валџин и Ж. Бах.
Учесници:
Дувачки квинтет „Камерата“, САД

Клучни зборови:
Жак Ибер 1974 Пол Валџин Дувачки квинтет Камерата Антон Рика Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат