Наслов:

АНГАЖИРАНИ И ЧЕСНИ РЕЗУЛТАТИ


Објавено на: 20.03.1974
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 3357 | Страна: 9

Програма:
Дела од Керубини, Моцарт, Бетовен, Дупоа, Дика и др.
Учесници:
Михајло Докузов - хорна; Марија Докузова - пијано

Клучни зборови:
Владо Чучков Михајло Докузов Бетовен Моцарт Керубини 1974 Марија Докузова Дупоа

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат