Наслов:

НЕПОТРЕБЕН РИЗИК


Издадено на: 17.03.1974
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9751 | Страна: 13

Програма:
Трио од Љубомир Бранѓолица, Трио од Кирил Македонски, „Арт“ од Игор Штухец, „Медитации“ од Иво Петрич, „Експресии“ од Лојзе Лебич
Учесници:
Трио „Лоренц“

Клучни зборови:
1974 Арт Експресии Иво Петрич Игор Штухец Кирил Македонски Лојзе Лебич Лоренц Љубомир Бранѓолица Медитации Сотир Голабовски Трио

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат