Наслов:

НАГЛАСЕНИ ЕМОЦИИ


Издадено на: 17.03.1974
Автор: Сотир Голабовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 9751 | Страна: 13

Програма:
Италијански концерт од Јохан Себастијан Бах, Соната оп. 31 бр. 2 од Лудвиг ван Бетовен и дела од Морис Равел и Фредерик Шопен.
Учесници:
Љупка Хаџи-Георгиева - пијано

Клучни зборови:
1974 Италијански концерт Јохан Себастијан Бах Лудвиг ван Бетовен Љупка Хаџи-Георгиева Морис Равел Соната оп. 31 бр. 2 Сотир Голабовски Фредерик Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат