Наслов:

ГЛОРИФИКАЦИЈА НА СУШТЕСТВЕНОТО


Издадено на: 09.03.1974
Автор: ГЛОРИФИКАЦИЈА НА СУШТЕСТВЕНОТО
Периодика: Нова Македонија
Број: 9743 | Страна: 9

Програма:
Дела од Фредерик Шопен: Мазурки оп. 30, Ноктурна оп. 48, Балада оп. 52 бр. 4 и 12 етиди.
Учесници:
Ирина Смородинова - пијано, СССР

Клучни зборови:
1974 Балада оп. 52 бр. 4 етиди Ирина Смородинова Мазурки оп. 30 Ноктурна оп. 48 Сотир Голабовски Фредерик Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат