Наслов:

СИТНИ ОПАТИСКИ ЧЕКОРИ


Издадено на: 08.03.1974
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Вечер
Број: 3339 | Страна: 7


Клучни зборови:
1974 Ѓоко Георгиев Опатија 74

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат