Наслов:

МЕЃУ СПЕКТАКУЛАРНОСТА И СТИЛСКАТА НАДГРАДБА


Издадено на: 23.04.1967
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 7370 | Страна: 11

Програма:
Народна музика
Забелешка:
По повод Фестивалот на народната музика на радиото

Клучни зборови:
1967 Драгослав Ортаков народна музика Фолклор

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат