Наслов:

ПОЗНАНСТВО СО ФОЛКЛОРНОТО БОГАТСТВО НА ПОВЕЌЕ НАРОДНИ


Издадено на: 31.07.1964
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 6392 | Страна: 4

Учесници:
Ансамбл на Лужички Срби; Младински ансамбл од Романија; Ансамбл при Алжирскиот национален театар

Клучни зборови:
1964 Ансамбл на Лужички Срби Ансамбл при Алжирскиот национален театар Владо Чучков Младински ансамбл од Романија Фолклор

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат