Наслов:

ФОЛКЛОРОТ И СОВРЕМЕНИОТ МУЗИЧКИ ИЗРАЗ


Издадено на: 10.05.1964
Автор: Властимир Николовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 6310 | Страна: 6


Клучни зборови:
1964 Благоја Ивановски Властимир Николовски Живко Фирфов Кирил Македонски народна музика Стефан Гајдов Тодор Скаловски Трајко Прокопиев Фолклор

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат