Наслов:

ВУЛГАРИЗАЦИЈА НА ФОЛКЛОРОТ


Објавено на: 22.03.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6263 | Страна: 6


Клучни зборови:
Есма Реџепова македонска народна песна ансамбл Теодосиевски 1964 Фолклор Ѓоко Георгиев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат