Наслов:

НАСТАПОТ НА „ТАМБУРИЦА“


Издадено на: 17.06.1962
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5624 | Страна: 8

Учесници:
Ансамбл „Тамбурица“

Клучни зборови:
Ѓоко Георгиев Јовано Јованке Тамбурица Фолклор

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат