Наслов:

НАРОДНАТА ПЕСНА ДЕНЕС


Издадено на: 01.04.1962
Автор: Ксенија Гавриш
Периодика: Нова Македонија
Број: 5549 | Страна: 8


Клучни зборови:
Благоја Ивановски Васил Хаџиманов Властимир Николовски Ксенија Гавриш народна песна Фолклор

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат