Наслов:

КОНЦЕРТ РУСКОГ ОДБОРА


Издадено на: 21.03.1936
Автор: Трајко Прокопиев
Периодика: „Лесковачки гласник“
Број: 12 | Страна: 3

Учесници:
Руски одбор, Вражиковска, Станимировиќ (соло пеење), Супрупов (виолина), Бојко (гитара и кларинет), Гиљдовски (клавир)

Клучни зборови:
1936 Бојко Виктор Обернок виолина Вражиковска Гиљдовски гитара клавир кларинет Руски одбор соло пеење Станимировиќ Супрупов Трајко Прокопиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат