Наслов:

НЕВООБИЧАЕНА КОНЦЕПЦИЈА

РОДЕНДЕНСКИ КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Објавено на: 22.11.2015
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Македонска филхармонија, Владимир Лазаревски, Здравко Ангелов, Џијан Емин, Ванчо Стојановски, Борјан Цанев,
Забелешка:
дела од Моцарт, Кирил Македонски, Валентина Велковска Трајановска,


Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат