Наслов:

СИЛЕН АПЛАУЗ НА КРАЈОТ НА „ЗМЕЈОВАТА НЕВЕСТА“ ОД СТОЈАН СТОЈКОВ

нова премиера во моб

Објавено на: 12.02.2015
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Опера „Змејовата невеста“ од Стојан Стојков.
Учесници:
Саша Николовски Ѓумар, Катерина Стојановска, Кристијан Антовски
Забелешка:
МОБ, ПРЕМИЕРА НА „ЗМЕЈОВАТА НЕВЕСТА“

Клучни зборови:
Кристијан Антовски Македонска опера Стојан Стојков Марко Коловски Саша Николовски-Ѓумар Македонско радио Катерина Стојановска 2015 Змејовата невеста

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат