Наслов:

КОМПАКТНО, ВОЕДНАЧЕНО, ПРЕЦИЗНО, МОЌНО

кон концертот на македонската филхармонија

Објавено на: 18.12.2014
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
П. И. Чајковски: Концерт за пијано и оркестар бр. 1, П. И. Чајковски: Симфонија бр. 5
Учесници:
Македонска филхармонија, Дмитри Лис, Борис Березовски

Клучни зборови:
Концерт за пијано и оркестар бр. 1 Марко Коловски Македонско радио - Радио Скопје 2014 Македонскa филхармонија Дмитри Лис Борис Березовски Симфонија бр. 5 Чајковски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат