Наслов:

ОПСТОЈ

спуштена завесата на петнаесеттото издание на Есенските музички свечености

Објавено на: 01.12.2014
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Учесници:
Есенски музички свечености

Клучни зборови:
Марко Коловски Македонско радио 2014

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат