Наслов:

РИЗИК ПРЕМАВНАТ СО ДАРБА И УМЕШНОСТ

Рецитал на Љубиша Кировски

Објавено на: 24.12.2012
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
дела од Бибер, Лигети, Сони Петровски, Барток
Учесници:
Љубиша Кировски,

Клучни зборови:
Марко Коловски Лигети Сони Петровски Македонско радио 2012 Бибер

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат