Наслов:

ДЕЛА КОИ ТРЕБАШЕ ДА СЕ СЛУШНАТ

оријатна вечер со нашите филхармоничари/

Објавено на: 13.12.2012
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
М. Бакрнчев: „Лет“, К. Рајнеке: Концерт за флејта и оркестар, И. Стравински: Симфонија во три става
Учесници:
Македонска филхармонија, Еван Крист, Филип Бернол

Клучни зборови:
Македонскa филхармонија Еван Крист Филип Бернол Бакрнчев Лет Стравински Симфонија во три става Концерт за флејта и оркестар Марко Коловски Рајнеке Македонско радио - Радио Скопје 2012

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат