Наслов:

ОМАЖ ЗА ГОЛЕМИТЕ АВТОРИ

Есенските музички свечености во знак на јубилеите

Објавено на: 11.11.2011
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
дела од Прошев, Вл. Николовски, Стојков
Учесници:
Билјана Талевска, Марија Наумовска, Теодора Божиновска, Иван Наумовски, Живе Кремшовски, Денис Најдовски, Милан Јанкулоски, Александар Лазаров, Мартин Димитров, Симон Поповски, Момчило Куфојанакис, Марија Јакимовска, Александра Тевдовска, а Сања Смилевска, Танкица Митева

Клучни зборови:
Момчило Куфојанакис 2011 Танкица Митева Иван Наумовски Александра Тевдовска Билјана Талевска а Сања Смилевска Теодора Божиновска Живе Кремшовски Прошев Денис Најдовски Марија Наумовска Мартин Димитров Вл. Николовски Александар Лазаров Марко Коловски Милан Јанкулоски Македонско радио Симон Поповски Марија Јакимовска

Оригинален извадок:

17

Притиснете на иконата
за поголем формат