Наслов:

ЛАУРЕАТИ – ДОБАР ВПЕЧАТОК

филхармонијата зема залет

Објавено на: 13.10.2011
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Н. Паганини: Концерт за виолина и оркестар бр. 1, оп. 6, В. Лутославски: Симфонија бр. 3
Учесници:
Македонска филхармонија, Борјан Цанев, Кристоф Барати

Клучни зборови:
Паганини Симфонија бр. 3 Лутославски Концерт за виолина и оркестар бр. 1 Марко Коловски Борјан Цанев Македонско радио - Радио Скопје 2011 Македонскa филхармонија Кристоф Барати

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат