Наслов:

МАРКАНТНИ ДЕЛА И ИЗВОНРЕДЕН МЛАД ТАЛЕНТ

кон концертот на македонската филхармонија

Објавено на: 10.03.2011
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
К. Сен-Санс: Концерт за виолина и оркестар бр. 3, Ј. Брамс: Симфонија бр. 1
Учесници:
Македонска филхармонија, Пол Ман, Ѓорѓи Димчевски

Клучни зборови:
Симфонија бр. 1 Сен-Санс Марко Коловски Ѓорѓи Димчевски Концерт за виолина и оркестар бр. 3 Македонско радио - Радио Скопје 2011 Македонскa филхармонија Пол Ман Брамс

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат