Наслов:

СКАЛИЛО ПОДОЛУ

на концертот на македонската филхармонија

Објавено на: 17.02.2011
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Т. Манчев: Стара песна, Д. Шостакович: Концерт за пијано и оркестар бр. 2 во Еф дур, Симфонија бр. 5 во d-moll
Учесници:
Македонска филхармонија, Стефан Лано, Муза Рубацките

Клучни зборови:
Македонско радио - Радио Скопје 2011 Македонскa филхармонија Стефан Лано Муза Рубацките Концерт за пијано и оркестар бр. 2 во F-dur Симфонија бр. 5 во d-moll Шостакович Марко Коловски Стара песна Манчев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат