Наслов:

ОГРОМНО ЗАДОВОЛСТВО ОД МОЖНОСТА ДА СЕ НАСТАПИ ВО СКОПЈЕ

владимир јуровски за настапот на лондонскиот симфониски оркестар

Објавено на: 10.12.2010
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Учесници:
Владимир Јуровски
Забелешка:
Изјава на Владимир Јуровски по повод концертот во Скопје со Лондонскиот симфониски оркестар

Клучни зборови:
Марко Коловски Македонско радио 2010 Владимир Јуровски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат