Наслов:

БЕЗ ЗБОРОВИ ПО КОНЦЕРТОТ НА „МИЗАР“


Објавено на: 03.12.2010
Автор: Бојан Шашевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Мизар“, Ристо Вртев, Панта Џамбазовски, Катерина Велјановска, Серафимовски, Стојановски,

Клучни зборови:
Панта Џамбазовски Катерина Велјановска Серафимовски Мизар Ристо Вртев Стојановски 2010 Бојан Шашевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат