Наслов:

СУПКУЛТУРА – ДВИГАТЕЛ НА КРЕАТИВНОСТ

Македонија малку вложува во супкултурата.

Издадено на: 19.11.2010
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
„Распеани скопјани“, Искра Гешовска,

Клучни зборови:
2010 Искра Гешовска Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат