Наслов:

ДОВЕДЕНИ СМЕ ВО СИТУАЦИЈА ДА МОЛИМЕ ЗА КОНЦЕРТ

Пијанистите Петар Макариевски и Весна Ангелова

Издадено на: 16.11.2010
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Петар Макариевски, Весна Ангелова

Клучни зборови:
2010 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат