Наслов:

ИНСПИРАТИВЕН СЦЕНСКИ НАСТАП НА ПРОВОКАТИВНИОТ НУВЕЛ ВАГ

стандардна клупска шема

Објавено на: 22.10.2010
Автор: Михајло Грбевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 22114 | Страна: 23

Учесници:
Нувел ваг

Клучни зборови:
Оливер Либо Тања Царовска Бојана Низамовска Бомзич Нова Македонија Ангелина Димоска 2010 „Нувел ваг“ Марк Колин

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат