Наслов:

ДОАЃА СВЕТСКАТА ЏЕЗ-СЦЕНА

разговор со Оливер Белопета

Издадено на: 18.10.2010
Автор: Невена Поповска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Оливер Белопета

Клучни зборови:
2010 Невена Поповска Оливер Белопета Скопски џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат